Terveiset Birminghamista!

Totesin seikkaillessani New Streetin rautatieasemalta n. 1,5 km:n matkan hotellille, että Tanskan jälkeen sumujen saaren +6 astetta tuntuu melko kesäiseltä. Näin jälkikäteen voin tunnustaa, että suunnistusta olisi saattanut helpottaa, jos tulostamastani kartasta olisi nähnyt katujen nimet.. Tai sitten kaupungin turistiviranomaiset olisivat voineet sijoitella kulkuviittoja vähän tiheämpään - Nyt löysin oikean viitan vain joka kolmannesta risteyksestä.

Hotellimme sijaitsee 50 m kisa-areenasta, joten ainakaan hallin ja hotellin välillä kulkiessaan ei tarvitse tutustua paikalliseen elämään. Heti juna-aseman ulkopuolella paikallinen elämä tosin haki kontaktia ja kinusi "got any change mate?" Sääli, että ensimmäisen puolen tunnin aikana en ollut ehtinyt rahojani rikkomaan...Nauru

Huomenna sitten päästäänkin itse kisan kimppuun. Karsinnalla aloitellaan ja suomalaisetkin pääsevät estraadille. Se lieneekin mukava ilmapiirin ihmettely/tutustumispäivä, jotta jatkossa jaksaa sitten keskittyä vain olennaiseen, eli useampien pelaajien läpikotaiseen analysointiin.

Yritän parhaani mukaan raportoida tunnelmista päivittäin viikon aikana - toivottavasti pitkien hallipäivien jälkeen vielä riittää virtaa tähän ;)