Vain pieni päivitys tilanteeseeni: sain tuurilla valmennuspaikan itselleni. Tuttu mies viime vuoden kurssilta ei ehdi hoitamaan iltapäivän ensimmäistä tuntiaan, joten hän kysyi haluaisinko minä ottaa sen hoitooni. Ja toki olin halukas - kiitos Rodrigo!

Kyseessä on tunnin vuoro 8-11-vuotiaitten lasten kanssa parinkymmenen minuutin bussimatkan päässä Aalborgista pienessä kaupungissa nimelta Aabybro. Kävin perjantaina Rodrigon kanssa paikalla esittäytymässä, ja täytyy sanoa, että minut otettiin kyllä erittäin sydämellisesti vastaan! Seuran kotisivut löytyvät tällaisesta osoitteesta: www.aabybrobc.dk

Tenavatkin olivat kivoja, ja itse asiassa yllättävänkin hyviä pelaajia. Eivät toki mitään huippuja (vielä), mutta motivoitunutta porukkaa.

Muita valmennushommia ei tähän hätään ole luvassa, sillä kaikki valmennuspaikat on jo täytetty. Itse asiassa viime vuoden kurssilaisista useampikin palasi takasin tälle alueelle tekemään töitä. Allekirjoittaneen kannalta kaikki tämä tarkoittaa muutaman tuhannen euron lovea budjettiin, mutta sen pitäisi olla vielä hallittavissa.

Eipä tässä muuta tällä erää. Huomenna on luvassa kenties viimeinen kesäpäivä - on ennustettu aurinkoa ja 26 astetta