...Hassisen kone! (linkki) Ei sittenkään, vaan etävalmennusta.

Allekirjoittanut on siirtymässä Tsekkilään hoitamaan päätyökseen kahta pikkuapinaa, mutta siitä menosta saa toivottavasti muutamia tunteja vapaata aina silloin tällöin. Ainakin nuo pikkuihmiset onneksi nukkuvat vielä reilusti enemmän kuin vanhempansa, joten nukkumatin tainnutettua tenavat voi tämäkin valmentaja saada hieman vapaa-aikaa.

Nyt siihen tarjoukseen: olisin halukas sijoittamaan vapaa-aikaani jotain lisäarvoa tuottavaan työhön harrastukseen. Olen joka tapauksessa aikonut käyttää aikaa itseni kehittämiseen valmentajana, ja pelien analysointi on jäänyt viimeisten vuosien rumbassa tekemättä. Aion siis analysoida videoilta otteluita puhki, kaivaa kaikki yksityiskohdat esiin, ja laajentaa siten ymmärtämystäni tästä lajista.

Osa kohdevideoista tulee varmastikin olemaan huipuilta, mutta yhtä lailla joukkoon voisi kuulua otteluita eri tasoilta. Laidasta laitaan. Mitä laajempi haitari, sen parempi.

Etsin: innostuneita sulkapalloilijoita yhteyistyöhön. Muutama kappaletta. Sopiva määrä voisi olla alkuun 1-5 kpl. Iällä, sukupuolella eikä tasolla ole niin merkitystä, mutta nyt minulla on vapaus valita yhteistyöhön aivan kenet vain. Ja kun olen sijoittanut sulkapallolle 22 vuoden ajan suuren osan elämästäni, en jaksaisi alkaa pelleilemään kenenkään kanssa, jota ei sitten lopulta kuitenkaan niin nappaa. Ymmärrättehän?

Nelinpelit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Ei minulla mitään singeleitä vastaan ole, mutta nelinpeleissä kiehtoo parin yhteistyö. Ja ne mahdollisuudet, jotka siinä on vielä kenties käyttämättä. Siksi olisi kiva, jos joukossa olisi joku nelinpeliparikin.

Ja koska fyysinen sijaintini tulee olemaan 2016 loppuun kutakuinkin tämä, yhteistyökumppanilla täytyisi olla kykyä videointiin ja valmiiden videoiden kanssa pelaamiseen. Nykytekniikalla ei toki ole mistään rakettitieteestä kyse.

Tarjoan: videoanalyysiä. Henkilökohtaista etävalmennusta. Henkistä tukea. Aivokoppaani on tarttunut valmennusvuosien aikana kaikenlaista, ja tahtoisin saada ravisteltua sieltä hyödyllistä tavaraa ulos. Kerro, mitä tarvitset, ja katsotaan, voinko auttaa.

Tässä maassa on kova pula pelaajien henkilökohtaisesta valmennuksesta. No, nyt sitä olisi tarjolla. Ketä kiinnostaa?

.

.

.

Kelan tädeille ja sedille sekä kaikille muille kiinnostuneille tiedoksi: edellä kuvattu on vastikkeetonta harrastustoimintaa. En halua pienimuotoiselle työpanokselleni mitään rahallista enkä muuta aineellista tai aineetonta vastiketta. Tai no, ehkä kiitos kerran vuodessa voisi olla kiva, mutta ei pakollinen.

Mutta vastaavasti en myöskään halua sitoutumaan mihinkään liian tiiviisti. Jos toinen penakas kehittää itselleen korvakuumelimahyppykupan ja huutaa pari yötä, niin sitten kyllä nukun seuraavan viikon. Tai jos joulupukki tuo lahjaksi Walking Deadin kaikki tuotantokaudet, niin istun TV:n ääressä pari viikkoa.

Tässä palataan siihen innostukseen - jos toinen osapuolista on nihkeä, ei sitten toista puoltakaan välttämättä kiinnosta. Mutta parhaimmillaan molemminpuolinen innostus lietsoo kumpaakin osapuolta uusille urille.

Kiinnostuitko? Jos koet, että tällainen kuvio voisi olla sinua varten, lähetäpä vapaamuotoinen hakemus osoitteella
antti (piste) rajasarkka (ät) gmail (piste) com
Kerro nyt ainakin suhteestasi sulkapalloon, ja miksi minun pitäisi valita juuri sinut tähän joukkoon. Ja kuten sanottua, etsin mieluummin laajempaa haitaria pelaajia kuin vain kv-tason tai edes pelkkiä junioriliittoryhmien pelaajia. Hakemalla et ainakaan häviä mitään.

Ja systeemihän toimii niin, että nopeat syövät hitaat. Ennen joulua pitäisi olla valmista. Odotan mielenkiinnolla hakemuksia!

Antti