Pidimme juuri palaverin rehtorin kanssa, ja hän näyttää olevan aidosti kiinnostunut siitä, että saa meidät läpi loppukokeista. Liekö sitten osa koulun saamasta valtion rahasta sidottu tutkintoihin, vai mistä tulee, tiedäpä häntä..

Joka tapauksessa hänen suunnitelmansa olivat lupaavan kuuloisia, ja saimme kevään suurimman kurssin, urheilupsykologian,  puhuttua englanninkieliseksi. Mutta yllätykset eivät siihen loppuneet:

Juttelimme eilen (maanataina) Kennethin kanssa, ja yllätykseksemme hän kertoi, että kyllä hän on valmis palaamaan koululle, jos vain alkuperäisiä sopimuksia kunnioitetaan. No, kun Betina kuuli tästä, niin hän oli - myöskin yllättäen - kiinnostunut asiasta, vaikka tunnustikin, etteivät he keskenään tule toimeen.

Joka tapauksessa tässä vaiheessa näyttää lupaavalta, että asiat saadaan järjestymään kuntoon, kenties jopa Kennethin paluu on mahdollinen. Meidän kannaltamme tämä olisi tietysti jättipotti, sillä vaikka Kenneth on varmasti osassa asioistaan saamaton ja kenties ylimielinen paskiainen (hänen omia sanojaan), on hän samalla todennäköisesti valmentajakouluttajana paras ihminen maailmassa omassa työssään.

Voin kertoa, että nyt ei ahista ennee ihan niin paljoo syänalasta kun aekasemmin... Silmänisku


Päivitys La 23.1.

No niin, järjestelyt on nyt lopultakin lyöty lukkoon. Saimme Kennethin takaisin ja saimme myös lisää englanninkielistä opetusta. Meidän kannaltamme koko hässäkkä johti onnelliseen lopputulokseen. Rehtori joutui taipumaan aikas suuriinkiin myönnytyksiin - vaikka emmehän me halua näin ikävässä asiassa eritellä voittajia ja häviäjiä, emmehän Cool

Joka tapauksessa olimme todella lähellä kävellä ulos koulusta viikko sitten.

Niin, ja lopuksi vielä yksi uutinen, joka on hieman surullinen: puolalaisedustajamme päätti joka tapauksessa lopettaa koulutuksensa. Päätös ei johtunut pelkästään viimeisistä käänteistä, vaan pääasiassa muista seikoista. Näin ollen vain kolme sankaria jatkaa kohti kesäkuuta.