Kenichi-san, iloiset juutit katsomossa, Tine, järjestyksenvalvojat ja epätoivoinen kuvauskielto.

Niinhän siinä kävi, että Japanin ihmepoika jatkoi vastustajiensa TAGOmista aina finaaliin saakka, jossa Lee Chong Weikin oli pahoissa vaikeuksissa. Ihan voittoon asti eivät vielä rahkeet riittäneet, mutta tuskinpa poika on kovin pettynyt turnaukseensa. Melko varmasti uusia tilaisuuksia voittoihin tulee vielä useita.

Tanskalaisten fanikatsomo sai vastinetta kannustukselleen, kun Tine Rasmussen uusi kahden vuoden takaisen voittonsa. Eihän se Tinen peli mitenkään eleganttia ole, mutta koon ja voiman yhdistelmällä näköjään pystyy pitämään kiinalaiset kurissa.

Miesten nelinpeli oli puolestaan tanskalaisten näytöstä. Jostain syystä (toisin kuin Suomessa) joukkuepelit tuntuvat sopivan tanskalaisille. Siihen heidän nelinpelivoimansakin pohjautuu, sillä yksilöinä aasialaispelaajat ovat varmasti paljon vahvempia ja nopeampia, mutta kun tanskalaiset vain yksinkertaisesti osaavat laittaa pallon oikeisiin paikkoihin ja peittää kentän parina paremmin, tulosta syntyy.

Henkilökohtaisesti muistojen kirjaan siirtyvät myös järjestyksenvalvojat ja heidän epätoivoinen tehtävänsä valvoa areenassa voimassaollutta kuvauskieltoa. Kiellosta huolimatta ihmiset ottivat ne haluamansa kuvat kotialbumiin, siinä oli ihan turha tulla jälkeenpäin nykimään hihasta, ettei niin saa tehdä. Kaikin puolin turhaa työtä valvojille ja ennen kaikkea turhaa kisavieraiden kiusaamista minun mielestäni.

Toinen pieni miinus järjestäjille perjantain kvatsien aikataulusta: pelit aloitettiin viideltä ja loppuun saakka päästiin vasta puolen yön jälkeen! Yritä siinä sitten pirteänä nauttia huippujen suorituksista.. Muuten en voi valittaa juuri mistään - kyllä britit järjestelyt osaavat, kun ovat ehtineet jo sata kertaa harjoitella.. Silmänisku

Henkilökohtaisesti takki on tällä hetkellä tyhjä kaikesta matkaamisesta. Jouduimme vielä vaihtamaan hotellia molemmiksi viimeisiksi öiksi, sillä alkuperäinen hallin vieressä sijainnut paikkamme oli jo täyteen buukattu viikonlopuksi. Raportit jäivät tästä syystä kirjoittamatta loppuviikosta.

Hieno viikko. Käteen jäi kovalevyn täydeltä videoita, joita nyt täytyy alkaa kiireella purkamaan, DVD-kokoelma viimeisten viiden vuoden All England -finaaleista sekä pari 100. kisaa juhlistavaa paitaa. Kyllä nyt kelpaa Cool